zaterdag 29 mei 2010

Uitdaging...Uitnodiging!
Dit keer een kaartje met een afdrukje van Motivet (wat is die nieuwe serie leuk!!!)
Ik werd uitgedaagd door iemand in "stempelland" om met deze stempel een kaart te maken, dus bij deze...
Ik heb het afdukje ingekleurd met copics en ik vind hem erg geslaagd. De kleuren lopen mooi in elkaar over en ook de kleuren passen goed bij het papier. Ben er echt een beetje trots op.
Het papier is van DCWV Kitchen. In dit papierblok zit veel papier in hele vrolijke frisse kleuren en een aantal vellen met keukengerei erop. Daar heb ik er 1 van gebruikt voor deze kaart.
Verder heb ik de Spellbinders Label 8 gebruikt en de Spellbinders Label Trio waar ik met een tekststempel "Uitnodiging" heb gestempeld omdat ik deze kaart erg leuk vind om een keer aan iemand te sturen waarmee ik een hapje wil gaan eten.
Ook deze keer weer een labelframe waar ik een klein besteksetje op heb geplakt die ik met een ponsje heb uitgeponst.
Ik vind het zelf een erg leuk en vrolijke kaart geworden...uitdaging geslaagd!
EveLINdeloetje

donderdag 27 mei 2010

Beterschap...
Vandaag een beterschapskaartje die ik heb gemaakt met behulp van een thee/koffiemokpatroon. Ik heb dit patroon een keer op een beurs gekocht en vond het wel leuk om hem te gebruiken in combinatie met dit Whiff of Joy afdrukje. Het figuurtje van het afdrukje heeft echt even een "oppepper" nodig...wat vaak ook moet gebeuren met de persoon waar je het kaartje naar toe stuurt.
Het papier is van Basic Grey, waar de tekststempel van is weet ik even niet meer maar ik vond hem gewoon toepasselijk en lekker simpel.
Ik heb met een bruine gelpen nog een kader om de kaart getekend anders was het zo kaal.
In de theemok zit een zakje thee, wat suiker en een lepeltje. Alles voor een lekker kopje thee...
EveLINdeloetje

dinsdag 25 mei 2010

Greeting farm, Just for you...
Vandaag een kaartje waar ik zelf niet echt weg van ben. Ik vind het afdrukje wel erg leuk maar de kaart valt me erg tegen maar wist niet hoe ik hem kon verbeteren. Nou ja, de volgende keer beter. Ik moet wel bekennen dat als het mooi weer is ik veel minder zin heb om te freubelen maar dat is ook wel logisch toch? Of ben ik de enige?
Het afdrukje is deze keer van the Greeting Farm en deze heb ik uitgestanst met de Spellbinders Label 10. Vind het wel een hele mooie stans...
Het papier is weer van Basic Grey en de tekststempel is van Hero Arts: Hapiness Messages. Pas gekocht op Marktplaats.
Ik ben benieuwd of jullie positiever over deze kaart zijn dan ikzelf...
EveLINdeloetje

donderdag 20 mei 2010

Just for you...Nog even snel post ik dit kaartje. Ik heb hem al een tijdje klaar maar was er nog niet aan toe gekomen om hem op mijn blog te zetten. Was gewoon gisteren en vandaag druk met van alles en nog wat. Dat heb je af en toe...
Het kaartje is dit keer helemaal in "Ladybug"-stijl. Het afdrukje is van cc designs en dit heb ik gecombineerd met Basic Grey papier in de tinten groen en rood. Ook heb ik twee verschillende Martha Stewart ponsen gebruikt. De Ladybug en Grass pons. Nog steeds blijft de grass pons 1 van mijn favorieten. De Ladybug iets minder omdat die niet overal bij past. Maar toch is hij ook wel leuk.
De achtergond ik geairbrushed in wolkenpatroon met copics.
Het labeltje had ik nog liggen, heb ik jaren geleden gekocht bij Pien's Atelier in Hilversum (is er al lang niet meer volgens mij). Hier heb ik de tekst Just for you op gestempeld. Dus voor alle gelegenheden te gebruiken. Ik ben altijd wel voor de neutrale teksten. Altijd makkelijk om zulke kaarten in huis te hebben...
Fijne pinksterdagen!
EveLINdeloetje

dinsdag 18 mei 2010

Fun in the sun...
Vandaag post ik een "zonnig" kaartje, in de hoop dat het mooie weer niet lang op zich laat wachten. Ze hadden een redelijk mooie dag aangegeven maar het was hier in Harderwijk (vooral vanmorgen) nog erg fris dus ik hoop dat mijn kaartje zorgt voor nog wat beter weer.
Ik heb weer een afdrukje gebruikt van MFT: Pure Innocense. Ik blijf ze leuk vinden...
Ik heb in deze kaart veel gewerkt met de airbrush in combinatie met copics. De achtergrondvellen heb ik daarmee gedaan en ook de "duintjes" waar het meisje voor zit. Deze duinen (3 stuks) heb ik apart geairbrushed en over elkaar heen geplakt. Haar spulletjes heb ik her en der tussengestoken en geplakt.
De border is gemaakt met een Martha Stewart pons en vond ik erg toepasselijk bij het afdrukje. De tekst is ook van Pure Innocense en heb ik uitgestant met de Spellbinder Ribbon Tags Trio.
Ik vind hem wel geslaagd.
EveLINdeloetje

maandag 17 mei 2010

Friendship is the best medicine...
Dit keer best een "kaal" kaartje, anders dan anders, maar wel zoals ik hem voor ogen had...
Ik wilde eens een keer wat met een embossingfolder doen waar je op een kaart een groot gedeelte van ziet. Het is de Embossing Folder Swiss Dots geworden. Ook de stipjes komen terug in het papier: Avec Colours Unlimited rood en bruin.
Het afdrukje is van My favorite thing: Pure Innocence. En ik vind het zo'n moppie.
De pleister stempel is van River City Rubber Stamps en is er ook in een slag groter. Onderaan heb ik een Martha Stewart pons gebruikt en op het strikje nog een knoopje in de vorm van een medicijn-flesje. Deze is van Dress it up, Jesse James beads Say ahhh.
Dit kaartje is vast een goed medicijn?
EveLINdeloetje

zondag 16 mei 2010

Hangler Stangler Wishes...
Dit keer een kaart met eem afdrukje van Hangler Stangler uit de kook-serie. Ik vind alle stempels die met koken en bakken te maken hebben erg leuk. Ik heb weet ik hoeveel stempels met taartjes, muffins en gebakjes. En ik vind de allemaal even "cute".
Het papier is uit de DCWV serie: Kitchen Matstack. Het papier heeft wat zachtere kleurtjes en leuke patroontjes.
Ik heb de Martha Stewart Pons Cupcake Edge er bij gebruikt. Ik heb daar ook de Corner pons van maar die paste niet zo bij het geheel.
De tekst heb ik gestempeld met een Hero Arts stempeltje. Deze zit op een houten blokje en zit in een kubus met nog meer stempeltjes met lieve kleine tekstjes. Ooit gekocht bij de Posthumus winkel in Amsterdam.
Ik heb geprobeerd om van de tekst een soort tegeltje/schilderijtje te maken die dan in de Hangler Stangler keuken hangt. Als achtergrond heb ik een Cuttlebug embossingfolder gebruikt zodat je een beetje een tegeleffect krijgt. Vond het wel grappig.
Op naar de volgende kaart...
EveLINdeloetje

zaterdag 15 mei 2010

Zwemdiploma A...You did it!
Mijn oudste dochtertje is nu een paar maandjes bezig om te leren zwemmen. Af en toe valt dat echt niet mee en kijk ik uit naar het moment waarop ze haar Diploma A haalt.
Toen ik dit afdrukje van Mo Manning zag moest ik gelijk aan dit moment denken. Een goede reden om er een kaart mee te maken.
Ik heb de kaart een beetje in de blauw en oranje tinten gehouden. Blauw omdat dat natuurlijk met het water te maken heeft en oranje om het visje op het badpakje en omdat de bandjes/vleugeltjes vaak in deze kleur zijn.
Het papier komt uit een Avec Bloc: Colours Unlimited. De visjes heb ik zelf getekend en uitgeknipt. Als voorbeeld heb ik het visje aangehouden van het badpakje. De letter A heb ik uitgesneden met de Xyron Snijmachine. Ik heb ook een Cricut maar vond het lettertype van de Xyron beter passen.
De stempeltekst is uit een set van Hero Arts: Every day sayings. Deze heb ik pas gekocht bij HobbyCompleet de Duif.
De tekst heb ik gestempeld op een tag gemaakt met de Spellbinder double ended tags.
Vind hem zelf wel erg leuk geworden. Nu maar hopen dat hij snel van pas komt.
EveLINdeloetje

woensdag 12 mei 2010

Laptopfreak en koffie-junkie...
Gisterenavond ben ik met een vriendin een hapje wezen eten en ik had voor haar deze kaart gemaakt. Ik zag de stempel en moest gelijk aan haar denken...net zoals de persoon op het afdrukje is zij ook zo verslaafd aan haar computer en dat in combinatie met een lekker bakje Nespresso. Ze vond de kaart erg leuk...
Het afdrukje is van Mo Manning (MJM Design).
Het paarse papier komt uit het Purple-bloc van Avec. Er staan allemaal cijfers en letters op het papier en dat vond ik wel toepasselijk bij het computer-gebeuren.
Ook heb ik dit terug laten komen in een stukje wit papier wat ik door de cuttlebug heb gehaald i.c.m. de embossing folder: Number Collage.
De tekst heb ik zelf op de computer gemaakt en uitgestanst met de Spellbinder label trio. De achtergrond daarvan heb ik ge-airbrushed.
De laptop heb ik dubbel gebruikt zodat het net lijkt of de laptop echt open geklapt is.
Het lint is van de Xenos en natuurlijk heb ik weer ingekleurd met copics.
EveLINdeloetje

dinsdag 11 mei 2010

Snif Snotter...
Ik blijf Henry the Mouse (Whiff of Joy) zo leuk vinden dus kon het niet laten een kaartje te maken met "verkouden Henry". Dit keer veel vrolijke kleuren papier gebruikt van Basic grey omdat het grijze muisje anders zo saai werd.
Het lint komt van de Xenos en heb daar ook een grote strik mee gemaakt. Vond de kleurtjes er wel mooi bij passen. De stippel-achtergrond heb ik gemaakt met een mal van Crealies die je normaal voor het embossen kunt gebruiken maar ik heb hem nu gebruikt in combinatie met de airbrush en copics. Verder wat witte brads van Avec gebruikt die ik heb gekocht bij Gerda's Hobbyshop in Putten. Ben daar trouwens afgelopen zaterdag geweest om de Demo van Nicole bij te wonen en dat was weer erg geslaagd. Het was enorm druk dus "bekijks" heeft Nicole zeker gehad.
Ik ga nu nog even een speciaal kaartje af maken, die ik morgen of vanavond pas kan laten zien want hij is voor iemand die hem anders al via mijn blog ziet terwijl ik straks een hapje ga eten met haar en hem dan wil geven. Dus tot dan...
EveLINdeloetje

zondag 9 mei 2010

A wish for you...
Al een paar dagen was ik inspiratie-loos terwijl ik veel nieuwe ponsen en stempels had om mee aan de slag te gaan maar het wilde gewoon niet...tot vanmiddag. Oppeens had ik het idee om de "kerst" stempels van Marianne Design te gebruiken i.c.m. 1 van de nieuwe prinsesjes van Magnolia die een "sterretje" vast heeft. De ster-stempel is eigenlijk een kerst-stempel maar vond ik hier goed bij passen.
Ik heb een "halve" border gebruikt die ik heb gemaakt met een nieuwe Martha Stewart pons samen met Basic Grey papier.
Achter het sterretje linksboven heb ik wat magic fiber sliertjes (Kars) geplakt. Het geeft een beetje een "magisch" effect. Deze fibers had ik nog liggen van lang geleden. Had er eigenlijk nog nooit wat mee gedaan maar het kwam hier goed van pas. Op het sterretje van het afdrukje heb ik wat stickles gedaan zodat het lekker glinstert.
De kleine zwarte sterretjes heb ik uit nood gestempeld omdat er een lijmvlekje op mijn afdrukje was gekomen en ik deze wilde wegwerken.
De tekst stempel is van Hero Arts, een tekst met het woordje wish erin vond ik wel toepasselijk.
Hoe vinden jullie hem?
EveLINdeloetje

donderdag 6 mei 2010

Een kleinigheidje bij een griepje...

Ik was meteen enthousiast toen ik van de week bij Inge dit kleine griep "presentje" zag. Een uitdaging om hem ook te maken. Het afdrukje van Whiff of Joy: Henry the Mouse, zooooooo lief! Ook de andere uit die serie zijn zo goed te gebruiken voor een beterschapskaart.
Dit keer dus geen kaart maar eens wat anders. Het papier komt uit een papierblok van Avec, die ik gekocht heb bij Gerda's Hobbyshop in Putten. Ook heb ik nog wat blauw Cardstock gebruikt, een pakje zakdoekjes, een "labello", wat lint, wat kant en wat knoopjes.
De bloemen zijn gemaakt met de Retro Flower Ponsen.
De gleufjes waar het lint aan de onderkant doorheen gaat heb ik gemaakt met de Instant Setter van Making Memories.
Wie zou dit nou niet willen krijgen als je op bed ligt te snotteren...
EveLINdeloetje

dinsdag 4 mei 2010

From the heart...
Dit keer een kaartje met een afdrukje van Stampavie: Gillian F. Roberts. Wat maak die leuke stempels zeg. Allemaal net zo vrolijk en lief. Ook die andere namen die onder Stampavie vallen maken zulke mooie tekeningen zoals: Penny Johnson, Mo Manning en Tina Wenke.
Het papier is deze keer van Marianne Design. En...ik heb wat van de charms gebruikt die vanmorgen op mijn deurmat vielen nadat ik de Charm Candy bij Nicole had gewonnen. En er zitten toch mooie dingen tussen. Ook van die mooie metalen hoeken en randen die ik binnenkort bij een Vintage kaart wil gaan gebruiken.
Bij bovenstaande kaart mis ik toch nog wat. Hij is wat kaal maar weet nog niet wat er extra bij kan. Misschien nog wat uitgeponste vlindertjes???
Het afdrukje is ingekleurd met Copics zoals altijd maar toch wil ik binnenkort de prisma potloden een keer uitproberen. Maar deze moet ik nog aanschaffen (heb wel derwent potloden maar ben helemaal weg van de Prisma Color potloden). Ze zeggen wel eens dat bepaalde sporten als hobby zo duur kunnen zijn, nou ik weet er nog 1. Jullie ook? Haha.
EveLINdeloetje

zondag 2 mei 2010

It's your day...
Wat een heerlijke dag om lekker te hobby-en...
Dit keer een kaartje met een afdrukje die ik gekregen heb van iemand. Het is van Lili of the Valley.
Het papier dat ik dit keer heb gebruikt is van: DCWV Kitchen Matstack. Een erg mooi papierplok waar je veel combi's mee kan maken.
De achtergrond van het afdrukje heb ik met 2 verschillende nestabilities uitgestanst die ik ook nog heb gebruikt voor de twee overige rondjes naast het strikje alleen dan wat kleiner.
Deze nestablities stans en embos ik uit met mijn cuttlebug. Mocht deze ooit kapot gaan dan weet ik me geen raad...het is de machine die ik het meest gebruik.
Het strikje heb ik gemaakt met de Bow-Easy en de "slagroom" op de taart is gemaakt met witte liquid applique...om op te eten toch?
EveLINdeloetje

p.s.
Ook mijn oudste dochtertje (5 jaar) heeft lekker bij mij op mijn hobbykamer zitten knutselen en zie hier het resultaat. Mevrouw weet precies welke stempels, afdrukjes en papier ze wil gebruiken. Volgens mij gaat ze mama achterna...

zaterdag 1 mei 2010

Gewonnen!!!Kom ik net thuis van een dagje Beekse Bergen...kom ik er achter dat ik de Charm Candy bij Nicole heb gewonnen, echt helemaal gaaf!
En dat met mijn vintage-achtige kaartje. Blijkbaar heb ik met dit kaartje toch de plank niet helemaal mis geslagen. Zo zie je maar, wie niet waagt...wie niet wint!
Als ik de charms binnen heb zal ik proberen er een mooie kaart mee te maken en deze plaats ik dan uiteraard op mijn blog! Nicole, Thanks!
EveLINdeloetje