dinsdag 22 juni 2010

Take care...
Ik heb niet snel dat ik een kaartje echt helemaal leuk vind maar deze komt toch erg in de goede richting. Het afdrukje vind ik leuk, de kleurtjes en de versiersels ook en ik ben ook nog eens erg tevreden over het inkleuren. Wat wil je nog meer...
Het afdrukje is van Lili of the Valley.
Het papier is van Basic Grey. Hier heb ik de achtergrondvellen mee gemaakt maar het papier ook gebruikt voor de cirkels die ik heb uitgeponst met de make me cirkelponsen. Ook heb ik wat bruin ribkarton gebruikt. Dit geeft altijd weer net dat extra...een goed idee van Inge!
De retro flower ponsen heb ik ook weer uit de kast gehaald.
Het tekststempeltje komt uit een set wat ik vorige week nieuw heb gekocht bij Gerda's Hobbyshop in Putten. Het is een setje van 18 tekstjes: Taglines van Flourishes.org.
En de Stempelglede Grunge stempelset heb ik ook weer gebruikt voor de randjes om het afdrukje heen. Ik ben zo blij dat ik een tijdje terug deze set heb aangeschaft. Hij kostte wat maar dan heb je ook wat. Vinden jullie het kaartje ook leuk?
EveLINdeloetje

zaterdag 19 juni 2010

Zet um op...
Nog een paar minuten en dan begint de WK wedstrijd Nederland-Japan. Spannund!!!
Het kaartje wat ik hierbij post vind ik wel erg toepasselijk en ik hoop dat het wat geluk brengt. Wie weet...
De stempel is van Stampavie. Echt leuk voor een jongenskaart, wat vaak zo moeilijk is te verzinnen en te maken.
Verder papier van Basic Grey en wat groen cardstock waar ik met de Martha Stewart gras pons de onderste 2 lagen heb geponst.
De cirkeltjes zijn gemaakt met 1 van de cirkelponsen van Make Me. Ik heb van 1 cirkeltje een voetbal gemaakt. Dit komt ook weer terug in de drie voetbalbrads. Dus nu maar hopen op een goede uitslag. En voor degene die niet van voetbal houden gewoon lekker gaan freubelen...
EveLINdeloetje.

donderdag 17 juni 2010

Tof zeg...
Ik wilde al een paar dagen een kaartje maken die te maken had met het halen van een schooldiploma want daar is het echt de tijd weer voor. Ik heb al weer verschillende vlaggen met schooltassen zien hangen maar toen mijn oudste dochtertje vanmorgen met haar rapport aan kwam zetten werd het helemaal tijd voor kaartje met dit thema.
Het afdrukje is van Mo Manning. Dit is de jongens versie maar volgens mij ook in een meisje te verkrijgen. De randen van het afdrukje zijn weer bewerkt met de stempelset van Stempelglede: Grunge collection.
Het papier is van Basic Grey. 1 van de papiertjes daarvan heb ik bewerkt met een EK Succes pons zodat het een memo-blaadje lijkt.
De tekst Tof zeg komt uit een nieuw stempelsetje van Kars, wederom van Kitty de Wolf.
Ook heb ik nog wat plastic potloodjes gebruikt om het kaartje wat aan te kleden. Deze zijn van Sirius Hobby Dress it Up Crayons.
Toch best een "geslaagd" kaartje...
EveLINdeloetje

woensdag 16 juni 2010

Bubblegum Hieperdepiep
Al een tijdje terug kreeg ik dit afdrukje maar ik vond de kwaliteit niet zo mooi dus heb hem laten liggen...tot vandaag. Vond de afbeelding toch wel erg leuk. Hij is van Sassy Cheryl.
Ik vond dat het een suikerzoet kaartje moest worden dus heb voornamelijk roze tinten gebruikt uit het Avec Colours Unlimited blok. Samen met een restje papier van Basic Grey (het groene).
Langs de rand van het afdrukje heb ik met een stempeltje van Magenta wat "sterretjes" gestempeld. De grote bloem (een beetje bewerkt met liquid pearl: scrapbookdepot) komt volgens mij van de action vandaan en de blaadjes daarnaast zijn met een Martha Stewart pons gemaakt.
De stempel Hieperdepiep komt uit een nieuw setje van Kars (Kitty de Wolf). Ze hebben 4 setjes en in elk setje zitten 6 stempeltjes. Erg leuke nederlandse tekstjes.
En dan om het af te maken nog twee Bubblegummetjes. Is dat zoet of is dat zoet...
EveLINdeloetje

zondag 13 juni 2010

Wat een geluk...
Ook nu heeft het weer even geduurd voor ik weer een kaartje klaar had. Dat komt doordat ik eigenlijk de hele week in het ziekenhuis heb gezeten. Eerst voor mezelf bij de kaakchirurg, dat was geen pretje :(en later deze week met mijn kleinste meid. Daar moesten keel en neusamandelen bij verwijderd worden, en dat was helemaal een ramp. Nu nog steeds gaat het niet echt geweldig maar ik hoop dat ze er uiteindelijk van opknapt...
Maar het kaartje van vandaag is weer een "baby-kaartje"... Dit keer met een afdrukje uit de Hangler Stangler Baby serie. Toen ik deze binnen kreeg was ik gelijk verkocht. Vind ze zo lief!
Heb deze keer voor het jongetje gekozen omdat de vorige kaart voor een meisje was.
Het papier is van Avec. Het komt uit een papierblok met allemaal blauw-tinten.
De tekststempel is van Marianne Design Eline's Vintage. Ik heb deze op een soort vlaggetje van papier gestempeld die ik zelf heb uitgeknipt uit bijpassend papier.
De rand om het afdrukje heb ik gestempeld met een stempel uit de set: Stempelglede, Grunge collection. Had hem al een tijdje op het oog (gezien bij Inge op haar blog) maar hij moest uit Duitsland komen. Vind de set erg mooi. Er zitten ook stempels bij die je kan gebruiken in combiantie met de bloemen die je kan ponsen met de Retro Flower Ponsen. Ook heb ik nog een nieuwe embossingfolder voor de cuttlebug gebruikt en wat lint en een charm (babyvoetjes).
Vind het zelf wel een leuk kaartje geworden...
EveLINdeloetje

dinsdag 8 juni 2010

100% schattig...
En weer een kaartje met een Motivet afdrukje. En deze vind ik echt heel erg schattig. Past goed bij de stempeltekst, haha.
Ik had al heel lang geen geboortekaartje gemaakt en vond het weer eens tijd worden.
De tekststempel 100% schattig is van Marianne Design: Eline's Vintage. Ook de bloemenstempels zijn van Marianne Design maar dan van Eline's babies. Dus net een andere serie weer. De bloemen heb ik op verschillende kleuren papier gestempeld en uitgeknipt en hier een soort 3d bloemen van gemaakt. Verder heb ik ook nog een stempeltje van Magenta gebruikt, ik heb daar de kleine stipjes mee gemaakt om het afdrukje heen. Geeft wel een grappig effect.
Ook heb ik met een gelpen hier en daar wat streepjes gezet. Op die manier lijkt bijv. een bloem veel levendiger.
Nu maar wachten tot er een meisje in mijn kennissenkring wordt geboren want ergens anders kan ik hem echt niet voor gebruiken.
EveLINdeloetje
Het papier is van Avec Colours Unlimited.

zondag 6 juni 2010

Motivet: Hugs and Kisses...
Het heeft even geduurd maar hier is dan weer een kaartje...

Een paar dagen geleden zag ik op Nicole haar blog een leuk idee met een tekstcirkel. Zij heeft hem met behulp van de computer gemaakt maar het leek mij leuk om te proberen met cirkelsnijder en clearstempel. Deze stempel kon ik heel makkelijk een beetje buigen en in een boogje op een acrylblok plakken waardoor hij perfect op de uitgesneden cirkel past. Dus op deze manier lukt het ook.
Verder heb ik weer een stempel van Motivet gebruikt die erg goed past bij de tekststempel. Deze tekst komt trouwens van de Hero Arts set: Valentine Sayings.
Het papier is weer van Basic Grey. Achter het afdrukje zit een Paper Doilie White Circle. Ik heb deze gekocht bij Scrapbookdepot.
De uitgesneden cirkel heb ik nog wat kleur gegeven met de airbrush en twee kleuren copics. En achter het afdrukje heb ik nog wat chalk aangebracht.
Ook hier en daar nog een knoopje en wat kant en hij kan er weer mee door. Of niet?
Nou, met het mooie weer is het gedaan dus de knutselavonden komen er weer aan.
EveLINdeloetje

dinsdag 1 juni 2010

You're great...
En dan toch maar weer eens een kaartje na een paar dagen niets te hebben gepost. Soms zit ik hele dagen op mijn hobbykamer en soms komt het er gewoon echt niet van maar ik denk dat velen dat wel herkennen. Toch nu wel weer een vrolijk gekleurd kaartje met een stempel van Motivet. De bovenkant van het papier heb ik uitgeponst met een Martha Stewart Pons zodat daarin het "strand-thema" een beetje terug komt.
Ik heb de tekst ( Mini messages Impression Obsession) gestempeld op een label die ik heb gemaakt met de Spellbinders Ribbon Tags Trio 2. Een erg leuke set is dat.
Het papier is van Basic Grey en de sterren heb ik gemaakt met behulp van de Frame-maker van CreaMotion.
Ook heb ik nog wat bruine Liquid Applique gebruikt om het zand van het zandkasteel wat meer diepte te geven.
Al met al is het een zomers kaartje geworden.
Bedankt voor je bezoekje.
EveLINdeloetje