zondag 25 juli 2010

I'm your biggest fan...
Ik ben vandaag weer lekker aan de knutsel geweest...
Het is een kaart geworden met een afdrukje van My Favorite Thing. Ik blijf ze zo leuk vinden.
Het papier is zoals jullie gewend zijn van Basic Grey. Ook heb ik deze keer wat kant gebruikt. Dit heb gekocht bij een handwerkwinkeltje bij mij in de buurt. De kleine "sterretjes" aan de zijkant van het afdrukjes heb ik gestempeld met een stempeltje van Magenta. De tekst is van My favorite thing zelf en heb ik uitgestanst met een Spellbinder stans. Daarna heb ik deze met wat chalk bewerkt.
Dit zal waarschijnlijk even het laatste kaartje zijn voor de komende 2 weken want aanstaande week ben ik de rolstoelvierdaagse in Delden aan het rijden (werkweek) en daarna ben ik een weekje naar Frankrijk. Dus de groeten allemaal en tot dan...
EveLINdeloetje

zaterdag 24 juli 2010

Magnolia Have a happy day...
Vandaag een kaartje met twee stempels van Magnolia. Geen stempels uit de nieuwste serie maar wel hele leuke uit de "wedding-collectie". De combinatie van beiden afdrukjes past erg goed.
Het papier is wederom van Basic Grey (i like it...). De rand in het onderste laagje papier is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Deze is al wat ouder maar blijft leuk.
De tekst Have a happy day (Hot off the press) heb ik gestempeld op een labeltje gemaakt met een de Spellbinders Tags Five set.
De roosjes die ik heb gebruikt heb ik ooit gekocht bij de Action. Ze lagen maar in de kast maar bij deze afdrukjes vond ik ze wel erg toepasselijk. De kern van de bloemetjes heb ik wat copic-inkt gegeven zodat ze wat meer passen bij de bloemen van het afdrukje.
Ik zou het leuk vinden als jullie laten weten wat je ervan vindt...
EveLINdeloetje

woensdag 21 juli 2010

Jippie!!! Vierde prijs Blog Candy...Met de kaart die ik heb gemaakt voor Cindy: Scrapbookdepotcandy, ben ik vierde geworden. Ik heb dus een toegangskaartje voor de Knotgekke kaarten dagen gewonnen!!!Helemaal geweldig. Dat wordt een hoop kilometers rijden, maar dat hebben we over voor de hobby!
Erwin en Cindy Bedankt!
EveLINdeloetje

zaterdag 17 juli 2010

Motivet: Happy Birthday...
Bij deze post ik het kaartje die ik heb ingezonden voor de Scrapbookdepot-candy. 1 van de voorwaarden van deze Candy was; stuur Cindy een verjaardagskaartje. Dus de originele is op de post gegaan en de foto post ik hier.
Het afdrukje is van Motivet en heb ik ingekleurd met copics. De rand om het afdrukje heb ik weer met de stempelglede Grunge collection gemaakt. Het papier is van Basic Grey: Indian Summer.
De Happy Birthday stempel is van Papermania en ook het frame om het bijen-stempeltje is van Papermania. Dit komt uit een Brad Making kit. Er zitten in deze kit 3 ponsen om cirkels uit te ponsen, en ronde frames in drie maten waar je de uitgeponste cirkels dan weer op kan plakken. Dar boven op komt dan een soort glazen plaatje waardoor je uitgeponste stempel/afbeelding weer extra goed naar voren komt.
De bloemen zijn gemaakt met de Retro Flower ponsen en afgewerkt met blaadjes van de Quickutz die leaves.
De metalen corner heb ik ooit bij Nicole gewonnen.
Ik vind de kaart wel erg geslaagd, nu hopen dat Cindy dat ook vind.
EveLINdeloetje

donderdag 15 juli 2010

TGF: Alles OK?
Jeetje...voor ik weet zijn we drie weken verder. Mijn inspiratie was de afgelopen weken ver te zoeken. Terwijl ik veel nieuwe spullen had binnengekregen kwam het er gewoon niet van ze te gebruiken. Ik geef gewoon de zon en de vakantie-tijd de schuld! En dat terwijl ik nog op vakantie moet gaan.
Verder hebben we ook twee nieuwe huisdieren die elkaar niet uit kunnen staan dus daar gaat ook enige tijd in zitten. Hopelijk worden ze op korte termijn nog maatjes...
Maar goed, een kaartje met een stempel van the Greeting Farm, een lekker stoer/brutaal meisje. Papier van Basic Grey: Olivia.
De ribkarton-sterren had ik nog liggen en vond dit wel passen bij het truitje van het meisje en de Martha Stewart pons die ik heb gebruikt voor de border.
Verder heb ik de rand van het afdrukje bewerkt met een stempel van Tim Holtz. Het is een soort crackle/splash motief. Echt heel gaaf!
De stempel Alles OK? komt uit een setje van Kars. Deze heb ik gestempeld op een Tag van Spellbinders (Tag Trio).
Als versiering heb ik nog wat wit parelsnoer gebruikt boven en onderaan de kaart maar dit is geloof ik wat moeilijker te zien op de foto.
Van het weekend zal ik een kaartje posten die ik heb gemaakt voor de Scrapbookdepot-candy. Ik kan hem nu nog niet laten zien anders weet Cindy wat er op haar deurmat gaat vallen. Dus nog even geduld...
EveLINdeloetje
p.s. ik zie net dat de kwaliteit van de foto niet geweldig is. Volgende keer beter!