zaterdag 12 februari 2011

Sending you my love...
In het weekend voorafgaand aan Valentijnsdag mag een "liefdeskaartje" natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dit kaartje met heel veel rood en hartjes!
Ik zelf heb weinig met Valentijnsdag, vind het veel te commercieel, maar krijg wel altijd kriebels om kaartjes met dit thema te maken. Gelukkig zijn deze ook te versturen op andere dagen en andere momenten.
Het kaartje is gemaakt met een Magnolia stempel en het papier is van Bo Bunny. De hartjes aan de zijkant zijn met een nieuwe Martha Stewart Deep Edger Punch gemaakt. Ik vind dit een hele leuke pons. Wel enorm groot...
Het hartjes plaklint komt bij de Xenos vandaan. Ik vond de kleur te fel en heb het een beetje bewerkt met chalk zodat het wat doffer werd en het beter bij de rest van de kaart past. Het andere lint wat in een hoekje bij elkaar is geniet zijn allemaal restjes van verschillende merken. Weet niet waar het allemaal vandaan komt.
Ik heb nog een Paper Doiley gebruikt in hartvorm en om het afdrukje heen natuurlijk weer een stempel uit de Stempelglede Grunge Collection.
Fijn weekend nog en Happy Valentine's day!
EveLINdeloetje

3 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk kaartje met zwart en rood!
  Fijn weekend.

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje! Helemaal perfect voor Valentijn. :)

  Groetjes, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke hartjes pons!! Zijn die van de nieuwe reeks??

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen