zondag 30 januari 2011

Pure Innocence...Na een week met het gezin in de lappenmand gezeten te hebben nu weer een kaartje. Het afdrukje is van My Favorite things: Pure Innocence. Ik vind de spullen van MFT zo gaaf: de stempels, de die-namics en het vilt, het is zo verleidelijk allemaal. Van de week komen er weer nieuwe die-namics en stempels uit, oh oh.
Het papier is van Jack en Jill en My Minds eye. Het past goed bij elkaar. Het randje om het afdrukje heen is weer van Stempelglede: Garden Collection.
Ook heb ik nog wat lint met blaadjes gebruikt en wat "lieve-beestjes".
Heb vandaag verder niets gepland dus ga zo maar weer aan de knutsel...
Fijne zondag!
EveLINdeloetje

dinsdag 18 januari 2011

Friends...
Dit keer een kaartje met een afdrukje van Mo Manning. Wat kan zij toch goed en mooi tekenen. Al haar tekeningen hebben wel iets.
De tekststempel is van Kaisercraft en het papier van Jack en Jill.
Verder nog wat pareltjes gemaakt met een perlen pen. Dat is zoveel goedkoper dan allerlei brads alleen moet je dit even laten drogen, en daar heb ik dan weer het geduld niet voor ;)
Ook heb ik nog wat jute-lint gebruikt. Staat wel mooi bij het lichtblauwe papier vind ik (de lichtblauwe kleur zie je op de foto's niet goed). Al met al wel een lief kaartje.
Het regent hier al de hele dag dus denk dat ik vanmiddag aan nog maar een kaartje begin...
EveLINdeloetje

zondag 16 januari 2011

A magical day?....
Toch nog even tijd gevonden om een kaartje te plaatsen. Mijn oudste dochtertje was afgelopen vrijdag jarig en de visite loopt nog steeds binnen. Man wat een drukte maar wel gezellig!
Ik heb weer een kaartje gemaakt met een stempel van Lily of the Valey. Ik blijf ze zo leuk vinden...
Het papier is van DCWV Hippie Chic en de tekst is van Whiff of Joy. De bloemen zijn gemaakt met een setje van My Favorite Things: Flower Trio. Ook heb ik wat Quickutz fasteners uitgestanst en deze gebruikt. De stempel om het afdrukje heen is gemaakt met mijn nieuwste aanwinst, een stempelset van Stempelglede: Garden Collection. Stempelglede heeft echt zulke gave stempels. Jammer dat ze niet worden verkocht in Nederland.
Nu is het wachten op de laatste visite vandaag en daarna gaan we lekker pizza halen bij de nieuwe Pizzeria hier in de buurt. Oh, heerlijk niet koken...
EveLINdeloetje

donderdag 13 januari 2011

You are so....
Het kaartje van vandaag heeft een beetje de kleuren van een kerstkaartje maar dat is het niet...Ik zou niet snel weer voor deze kleurencombi kiezen als het geen kerstkaart is, de kleuren maken het toch snel "kersterig".
Het afdrukje is van Magnolia. Het is de exclusieve Magnolia stempel die ze alleen bij Creashop Duymelot verkopen. Hij is echt erg leuk en overal voor te gebruiken. ik ben blij dat ik hem heb gekocht.
De tekst boven het afdrukje heb ik gemaakt met een tekst van Hero Arts. Ik heb hem een beetje in een boogje op het acrylblok geplakt zodat hij mooi rond boven het afdrukje komt te staan.
Het papier is van Basic Grey: Jovial.
Als achtergrond border heb ik gebruik gemaakt van een Punch around the page pons van Martha Stewart.
Voor de blaadjes/takjes heb ik een Mc Gill pons gemaakt: Fern. Verder nog wat kant en bloemen gebruikt.
Kan hij ermee door?
EveLINdeloetje

donderdag 6 januari 2011

Kan ik je opfleuren...
De afgelopen 2 weken heb ik heerlijk vakantie gehad maar morgen moet ik weer werken en ik moet zeggen dat ik daar helemaal geen zin in heb. Die dagen lekker aanrommelen vond ik heerlijk. Maar goed 1 dagje werken is ook wel weer te overzien. Dan is het al weer weekend. En we hebben sinds tijden geen plannen, verjaardagen of feestadgen in het weekend dus ik zal vast samen met mijn kids mijn hobbykamer onveilig gaan maken.

Vandaag een kaartje met een stempeltje van Kanban. Ik vind het kaartje niet helemaal geweldig maar het plaatje is wel erg lief. Vandaar dat ik hem toch maar post.
Het papier is van Basic Grey Nook en Pantry. De tekst is van Kars en de pleisterstempel is van River City Rubber Works.
Hopelijk vinden jullie het kaartje wel wat...
EveLINdeloetje

maandag 3 januari 2011

Season's greetings...
Allereerste; iedereen de aller aller aller beste wensen voor het nieuwe jaar!

Al een tijdje wilde ik een kaart maken met deze stempel maar had geen inspiratie. Toch ben ik er vandaag mee begonnen en hij is toch wel leuk geworden. Ik ben altijd bang dat "winterse" kaarten snel op kerstkaarten gaan lijken maar bij deze vind ik dat reuze meevallen.
De stempel is van Whiff of Joy en ook de tekststempel komt uit een set van Whiff of Joy.
Het papier is van Basic Grey: Jovial.
De sneeuwster komt van de Wibra vandaan. Het lag in de kerst-opruimingsbak en leek me wel leuk om een keer te gebruiken. Verder wat lint en liquid Applique gebruikt.
De stempel om het afdrukje heen is van Imaginisce Snag em stamps Cottage Christmas.
Ondertussen is de sneeuw hier in Harderwijk weg maar de kaart is nog steeds lekker "winters".
EveLINdeloetje